Partnerzy handlowi wielokrotnie mają kłopot z rozplanowaniem wielkości zamówień. Przygotowaliśmy więc dla partnerów handlowych zestawienia i statystyki sprzedaży, aby lepiej mogli rozplanować swoje stany magazynowe. Dane powstały w oparciu o historyczną sprzedaż i dane sprzedażowe. Pozwalają lepiej rozplanować wielkość zamówień i zakupy hurtowe. Oczywiście służymy także swoją wiedzą i doświadczeniem przy kompletowaniu zamówień.

Paczki Smaczków wielkości 1kg a 0,5kg – statystycznie częściej sprzedają się paczki 0,5kg. Stanowią one 59% sprzedaży. 41% to paczki 1kg.

Smaki Smaczków. 31% sprzedaży to mix smaków. 26% stanowią smaczki marchewkowe, 23% smaczki jabłkowe a 20% smaczki buraczkowe.

Zestawienie sprzedaży:

Smak Opakowanie Udział w sprzedaży
Smaczki Marchewkowe 0,5kg 15%
Smaczki Marchewkowe 1,0kg 11%
Suma marchewkowych 26%
Smaczki Jabłkowe 0,5kg 14%
Smaczki Jabłkowe 1,0kg 9%
Suma jabłkowych 23%
Smaczki Buraczkowe 0,5kg 12%
Smaczki Buraczkowe 1,0kg 8%
Suma buraczkowych 20%
Smaczki Mix Smaków 0,5kg 18%
Smaczki Mix Smaków 1,0kg 13%
Suma mixu smaków 31%
Suma 100%

Końskie Smaczki - przysmaki, smakołyki, ciasteczka, nagrody dla koni

Odwiedź nasz sklep internetowy z przysmakami dla koni

Wszystkie teksty publikowane na stronie są chronione prawami autorskimi. Nie kopiuj ich bez naszej zgody. Jeśli jednak uważasz tekst za bardzo wartościowy, skontaktuj się z nami. Możemy udostępnić Ci tekst. Napisz gdzie byłby opublikowany, na jakiej stronie oraz czy w całości czy w części. Udostępnimy ci możliwość użycia tekstu na swojej stronie pod warunkiem udostępnienia na stronie aktywnego linku do nas wraz z odpowiednimi słowami kluczowymi.

Powyższe teksty są autorstwa współpracujących z nami redaktorów. Nie bierzemy odpowiedzialności za poprawność i prawdziwość podnoszonych w nich tez. Wszystkie informacje związanie ze zdrowiem koni powinny być weryfikowane u weterynarzy, informacje o szkoleniu z instruktorami a informacje prawne z prawnikami. Pamiętaj, że żadne teksty znalezione na jakiejkolwiek stronie nie dają gwarancji poprawności czy aktualności zawartych w nich twierdzeń i wszystko powinno być skonsultowane z profesjonalistami w danej dziedzinie.